Caiete și ghiduri pentru orele de „Științe” Leave a comment

Echipa editurii Epigraf are la propriu o lună fierbinte – pregătim proiecte noi, tipărim cărți pentru toate vârstele, scriem, pictăm, machetăm, redactăm.

Acum lucrăm de zor la noile caiete ale elevului și ghiduri pentru profesori destinate orelor de „Științe”. Ne bucurăm să vă anunțăm că din luna august vom fi gata să oferim elevilor din clasele a 2-a, a 3-a și a 4-a caiete de lucru pentru „Științe”, iar profesorilor – Ghidul învățătorului. Materialele sunt întocmite în conformitate cu curriculumul național, elaborat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Autorii, Daniela State, Stela Baltag, Natalia Bernaz și Cristina Popușoi, le propun elevilor aceste caiete pentru a descoperi tainele naturii, a înțelege fenomenele naturale și rolul omului în natură, ajutând copiii să studieze cu mai mult interes științele și să fie atenți la procesele naturale din jurul lor.

Ghidurile pentru clasele a 2-a, a 3-a și a 4-a sunt adresate cadrelor didactice și conțin repere metodologice pentru proiectarea și realizarea orelor de „Științe”.

Din septembrie, elevii și profesorii vor putea utiliza aceste materiale didactice, fie că vor merge la școală în regim obișnuit, lucru pe care îl așteptăm cu speranță, fie că vor avea uneori lecții on-line.

Lasă un răspuns